Immocoach.be logo

Vastgoedbeheer: Rentmeesterschap

Waarom zou u gebruik maken van een rentmeester?
Wel, u koopt anonimiteit en zorgeloze tijd!
U hoeft zich niet met uw huurder(s) bezig te houden  en u hoeft zich geen zorgen te maken omtrent het beheer van uw eigendom(men).
Wij beheren uw pand(en) alsof het onze eigen panden zijn en garanderen u zo zorgeloos vastgoedbeheer!
Bij immocoach.be kan u terugvallen op vakkennis en ervaring.
Bovendien passen wij onze dienstverlening aan aan ùw persoonlijke noden, op ùw maat.
Wij beheren uw panden voor u door elk aspect van het beheer uit uw handen te nemen,
wij treden in uw plaats op als eerste en enige aanspreekpunt.Administratief beheer

Wij gaan actief opzoek naar nieuwe huurders en handelen alle formaliteiten af. Opmaak van het huurcontract. Registratie van het huurcontract. Opstellen van een plaatsbeschrijving bij in en uittrede. Vastzetten van de huurwaarborg op een geblokkeerde rekening. Wij vertegenwoordigen de eigenaars in geval van: - betwistingen met derden - betwistingen met huurders

Financieel beheer

Innen van huurgelden, opvolgen en indexeren volgens het huurcontract. Zorgdragen voor boekhoudkundige en bancaire verrichten ( tijdig doorstorten van huurgeld, betaling van leveranciers, aannemers,..) Aanmaningen versturen bij achterstallen. Bij meerdere maanden achterstal zullen wij de procedure op starten om de ontbinding van het huurcontract te eisen bij de vredegerechter. Jaarlijks verdelen van de kosten tussen huurder en eigenaar.

Technisch beheer

Wij zijn het eerste aanspreekpunt/contactpersoon voor de huurders bij vragen, problemen en zorgen. Jaarlijks controlebezoek aan uw pand, met of zonder de eigenaar. Opvolging onderhoud cv, sanitaire installaties,… Opname en overdracht energiecontracten. Kleine defecten lossen wij zelf op alvorens een derde partij te contacteren. Bij grotere problemen vragen wij offertes op en overleggen rechtstreeks met u over de beste prijs-/ kwaliteitsverhouding en garanderen technische supervisie bij uitvoering van de werken.

Het specifieke mandaat en het takenpakket op zowel administratief, financieel als technisch gebied
worden in onderling overleg vastgelegd en kunnen dan ook van situatie tot situatie verschillen.

Kortom, u ontzorgen in het opvolgen van ùw rentabiliteit!Met immocoach.be zit U goed!


Contacteer ons vrijblijvend