Vastgoedbeheer: Syndicus

Wij beheren uw panden voor u door elk aspect van het beheer uit uw handen te nemen, wij treden in uw plaats op als eerste en enige aanspreekpunt. U heeft geen tijd en/of kennis om uw pand(en) te beheren? Wij beheren uw pand(en) alsof het onze eigen panden zijn en garanderen u zo zorgeloos vastgoedbeheer!Administratief beheer

De wet op mede-eigendom bepaalt administratieve verantwoordelijkheden voor de syndicus. Zo roept de syndicus 1X/jaar een Algemene Vergadering samen waarbij alle mede-eigenaars worden uitgenodigd. Als centraal aanspreekpunt is de syndicus neutraal én houdt het gemeenschappelijk belang van elke bewoner/mede-eigenaar in gedachten. Wij zijn verantwoordelijk om de beslissingen van de vergadering te communiceren en uit te voeren zoals bv. offertes opvragen. Een heldere en open communicatie aan de mede-eigenaars van het gebouw omtrent de genomen beslissingen, beschouwen we niet zomaar als evident maar als primordiaal.

Financieel beheer

Wij voeren de boekhouding en financiële opvolging volgens het principe van de dubbele boekhouding. Transparantie en betrouwbaarheid zijn daarbij gewaarborgd. Elk gebouw heeft een eigen zicht- en/of spaarrekening, op naam van de V.M.E., die wij beheren. De boekhouding mag uiteraard worden opgevolgd en kan na afspraak worden nagekeken door de Voorzitter of de Commissaris van de rekeningen. Jaarlijks wordt de afrekening besproken op de Algemene Vergadering.

Technisch beheer

De syndicus leidt het technisch beheer in goede banen. Wij coördineren de werken op het onderhoud en eventuele renovatiewerken van de gemene delen startende met het opvragen en vergelijken van verschillende offertes om zo de beste prijs-/kwaliteit aan te bieden. Kleine tot middelgrote herstellingen of onderhoud nemen we zelf in eigen handen waardoor een snelle en goedkope oplossing kan aangeboden worden.


Met immocoach.be zit U goed!


Contacteer ons vrijblijvend